Sponsors

 

Om te kunnen racen ben je afhankelijk van sponsors en partners die hulp kunnen bieden op welke manier dan ook. Het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit en de drive waar mensen mee werken. Vaak is dat lastig om te vinden binnen de autosport. Daarom stel ik u graag voor aan mijn sponsors:

 

Driving Fun Trackdays 

Eurol lubricants

Wrapaholic

Start Autosportmagazine

Uitlijnspecialist Lammert van der Meulen

Hessel Motors

Biesheuvel Autosport

MX5-winkel.nl

Thomas Bakker


En mijn onmisbare partners voor 2016 zijn: 

Garage van der Hee

Schadeherstel P. van Echtelt

Heat Shieldings

Minardus van der Kooi


Driving Fun Trackdays (2016 kalender)

Voor 2016 mag ik deze partij aan u voorstellen als mijn hoofdsponsor. (zie nieuwsberichten) De klik ontstond na een waanzinnige Masterclass voor de gevorderde coureur. Twee dagen lang les van Tom Coronel, Jan Lammers, Cor Euser en data-analist Eric Albersma. Wat heb ik daar veel geleerd! Zo veel, dat ik echt nog wat trainingsdagen moet gebruiken om mijn huiswerk in de praktijk te brengen. Deze heren kunnen mij dat bieden in hun waanzinnig uitgebreide kalender. Dé trackday-organisatie van Nederland. Hier moet je zijn!


Eurol lubricants (www.eurol.com/nl)

Zoals het bloed in ons lichaam loopt, stroomt olie door de motor. De vloeistoffen voor de motor, versnellingsbak, remmen, differentieel maar ook voor de koeling moeten in de autosport van topkwaliteit zijn. Vergeet niet dat bijvoorbeeld onze Mazda tegen de 7500 toeren draait, tot in de begrenzer zelfs en gebouwd is voor niets anders dan racen. Dan is regelmatige verversing ook een vereiste. Ik ben er dan ook trots op dat ik het olieniveau op pijl kan houden met de hulp van Eurol!

 

Start Autosportmagazine (www.start84.nl)

Mijn lijfblad! En daar blijft het niet bij. Buiten dat ze de volledige serie van de Mazda-cup onder de loep houden, zorgen ze voor de nodige promotie voor mijn sponsoren. Maar ze doen veel meer; De nieuwe 2016 livery gezien? Hebben zij gerealiseerd!

 

Lammert van der Meulen (www.uitlijnspecialist.nl)

Racen zonder dat de auto door een specialist is uitgelijnd en uitgewogen, is hetzelfde als hard willen lopen met een gebroken enkel. Vaak wordt er voor duizenden euro's geïnvesteerd in een motor om daar de laatste pk's er uit te halen terwijl de wegligging om een paar tientjes te besparen, niet goed gemeten en afgesteld wordt. Neem van mij aan; deze man zet een nieuwe auto neer. Hij heeft al veel kampioenen voorgebracht en zal dat ongetwijfeld nog blijven herhalen.

 

Hessel Motors (www.facebook.com/hessel.vdglind?fref=ts)

Voor opnieuw een succesvol seizoen moet mijn Mazda in top-conditie zijn. Werkelijk alles aan de auto is gecontroleerd, gereviseerd, vernieuwd of opnieuw afgesteld. De focus ligt nu op de motor. Want…betrouwbaarheid is alles. Het resultaat mag er zijn! De motor is bijna te mooi om onder de motorkap te verstoppen :-)

 

Wrapaholic (http://wrapaholic.nl/)

Na een voorzetje van Start Autosportmagazine kwamen we bij deze heren terecht. De auto was na één seizoen Mazda-cup toe aan een volledig nieuwe jas. De auto's hebben zwaar te lijden, dus we gaan wrappen! Geen dunne folie, maar kwalitatief hoogwaardige folie welke in alle vormen, kleuren, patronen en materialen te verkrijgen zijn. De vraag van deze opdracht was simpel; Maak de auto opvallend, en passend bij de kleuren van mijn helm, want dat ligt me wel. Het resultaat mag er zijn!

 

Biesheuvel Autosport (www.biesheuvel.nl)

Al sinds ik een klein vendje was kom ik bij Biesheuvel over de vloer bij John, Han, Antoine, Gert-Jan, etc. Ze zijn een totaal leverancier voor alles wat te maken heeft met Rally, Race, Tuning en de kledij voor het team. Hun snoepwinkel bevind zich in Nieuwendijk langs de A27 en het schijnt dat ze er goede koffie hebben, al ga ik altijd voor de chocomelk. Een aanrader!

 

Thomas Bakker (www.facebook.com/thomas.bakker.1694?fref=ts)

Ik werk veel met Thomas samen voor onze promotiewerkzaamheden voor de DNRT. Daar groeide een vriendschap uit en een geweldige mediapartner. Hij is bij elk evenement aanwezig en voorziet me direct van prachtige foto's welke we u toe kunnen komen. Daarnaast heeft hij voor mijn 2015 sponsoren een erg mooi cadeau gemaakt, want grafisch vormgeven kan hij ook. Wat eigenlijk niet! 

 

MX5-winkel.nl (www.mx5-winkel.nl)

Sinds vorig jaar heb ik me op uitnodiging van- en bij dit team aangesloten. Een hoop ervaring binnen de cup en totaalleverancier van alles wat je maar nodig kunt hebben op het circuit. En daar buiten! Handig, want zoeken hoeft niet mee. Ze hebben namelijk ALLES!

 

Garage van der Hee (tel. 0318-416600)

Vooral actief in de wereld van het driften met waanzinnige projecten zoals zijn BMW E36 V8 met dik 400pk. Momenteel is hij zelfs bezig met de eerste BMW met V10-Viper motor. En toch is Garage van der Hee de garage bij uitstek voor onderhoud, reparatie en APK voor uw straatauto in Ede en ver daar buiten. Eindelijk een betrouwbaar adres!

 

Schadeherstel P. van Echtelt (www.schadeherstelwijkbijduurstede.nl)

Ik zou nu een heel verhaal kunnen afsteken over de kwaliteit die ze in Wijk bij Duurstede afleveren, maar beter kunt u zelf op hun site kijken of foto's van onze auto's (vooral de BMW onder het kopje 'media') bekijken. Dat zegt toch alles?

Zowel de normale straatauto, als oldtimers en dure exclusieve auto's rollen er als nieuw naar buiten.

 

Heat Shieldings (www.heatshieldings.com/en)

Heat Shieldings voorziet de fanatieke coureur van het beste materiaal binnen een passend budget als het gaat om geluids- en hitte isolatie. Door eigen ervaring in autosport bieden ze enkel producten aan waar ze zelf ook achter staan. Naast het assortiment is service een absolute pijler in hun bedrijfsvoering. Ze zetten zich volledig in om elke vraag, verzoek of advies naar volle tevredenheid af te handelen. For Drivers... By Drivers...

 

Minardus van der Kooi (www.minardi-ict.nl)

Website hebben? Computer problemen? Minardus draait er zijn hand niet voor om. In no-time heeft hij deze site, net als onze andere zakelijke site weten te realiseren. Pas als u zelf tot in de detail tevreden bent over het eindresultaat, is hij dat ook. Voor weinig geld (vooraf bekend) een prachtig resultaat!