15 Jan '13 - Eurol lubricants sponsort onze Caterham in de SOT

Eurol lubricants 


2013 wordt een belangrijk jaar voor ons raceteam. Met deelname aan de internationale Special Open Trophy met de Caterham is de toon gezet. Dat betekend wel dat de auto in topconditie moet zijn, maar ook vooral moet blijven. Onder anderen de verschillende oliën moeten daarvoor zorgen. Daarom zijn we erg trots dat we Eurol als partner mogen reken van ons raceteam! In Eurol hebben we een totaal leverancier gevonden die ons voorziet van alle vloeistoffen. Motorolie, speciale olie voor de versnellingsbak en het differentieel, koelvloeistof en zelfs remolie. En dit alles afgestemd op het racekarakter van deze auto.

Vergeet niet dat bijvoorbeeld onze Caterham tegen de 8000 toeren draait en gebouwd is voor niets anders dan racen. 

 

Bij Eurol nemen ze dan ook geen halve maatregelen. De gegevens van de Caterham van de motor, versnellingsbak, differentieel, remmen en koelsysteem zijn eerst naar hun lab gegaan zodat ze konden vaststellen welke middelen de juiste zijn voor deze auto. Daarnaast zullen we natuurlijk regelmatig blijven verversen om gedurende het hele seizoen met een auto te rijden die in een goede conditie verkeerd.

 

Autosport is maar een van de vele sectoren waar Eurol een ware specialist in geworden is. Denk ook aan de verdere auto-motive sector, twee-wielen en motorsector, industrie, landbouw en grondverzet maar ook de scheepsvaart en motorsport.

 

Kijk voor meer informatie op www.eurol.com