18 Jun '13 - Dreamnight at the Zoo in Blijdorp Rotterdam

Afgelopen vrijdag 6 juni, zijn we met onze raceauto’s op uitnodiging van de bovengenoemde organisatie in de dierentuin aanwezig geweest. Nu is de dierentuin niet een locatie waar je heel vaak met je raceauto’s komt, dus we zijn u wat uitleg verschuldigd!

 

Al enkele jaren zijn we bevoorrecht geweest om voor chronisch zieke kinderen mee te doen aan dit wereldwijde evenement waarbij vele dierentuinen de eerste vrijdag van juni de poorten openen voor deze kinderen met hun gezin. Bij Blijdorp is dit destijds ontstaan en dat ze zoveel ervaring hebben is wel te merken aan de professionele aanpak waarbij het bij ons als vrijwilligers nergens aan ontbreekt. Een bedankje aan Diergaarde Blijdorp is daarom wel op zijn plek!

 

Bij aankomst werden we al in de dierentuin verwacht dus de poorten van de personeelsingang openden zich snel. Zo konden we de auto’s op een afgesloten stuk terrein stallen zodat we eerst, op uitnodiging van Diergaarde Blijdorp zelf, heerlijk hebben kunnen eten. Direct daarna gingen we aan de slag.

 

We hadden de BMW en Caterham mee en hingen het plein vol met spandoeken van ons bedrijf en het raceteam. Eurol had ons voorzien van mooie vlaggen zodat iedereen direct in de stemming kwam en zich op het circuit waande. Een circuit in de dierentuin weliswaar, maar toch. Een paar stapels racebanden maakte het plaatje af!

 

Van begin tot eind hebben we bij allebei de auto’s een rij gehad omdat de kinderen maar al te graag achter het stuur wilden kruipen voor een foto. Achteraf mochten we de kinderen nog een stoere pet meegeven van Eurol en een sticker van de raceauto’s geproduceerd door Stickerland. Je kon ze niet blijer maken! Op deze momenten hebben ook wij als buitenstaanders geen idee van wat deze kids onder de leden hadden. Een enkele keer stapt er een kindje in de auto waar je iets aan af ziet, wat je weer helpt herinneren waar we mee bezig zijn.

 

Dreamnight  was echt enorm geslaagd. Zowel de ouders als de kinderen konden oprecht genieten van alles wat Blijdorp te bieden had, en we zijn er dan ook erg trots op dat we daar een steentje aan hebben kunnen bijdragen.  Speciale dank gaat dan ook uit naar Eurol en Stickerland.nl, die stoere petten en mooie stickers hebben meegegeven zodat de kinderen (en natuurlijk de rest van het gezin!) een mooi aandenken hebben aan dit speciale evenement.

 

Enkele foto's vind u terug onder de volgende link. http://www.timowh.com/gallery/Races/2013/Dreamnight-at-the-Zoo/20.html

 

NB: ivm de privacy van de kinderen zijn er géén foto's van de gezichtjes van de kinderen en dus de lange rijen of kinderen in de auto's!